Feriepenge erhverv

FerieKonto – Selvbetjening – Virk

Selvbetjening – FerieKonto | Virk

I denne selvbetjening kan I som fagforening indberette og betale feriepenge for et medlem på vegne af en arbejdsgiver. Indmeld eller udmeld virksomhed. I denne …

Oversigt over alle myndigheder

Introduktion – Feriepenge | Virk

Som arbejdsgiver skal I indberette feriepenge for timelønnede medarbejdere og fratrådte funktionærer. Det gør I i eIndkomst hos Skattestyrelsen.

Som arbejdsgiver skal I indberette feriepenge for timelønnede medarbejdere og fratrådte funktionærer i eIndkomst hos Skattestyrelsen.

Feriepenge – Virksomhedsguiden

Få hjælp og vejledning til at drive virksomhed | Virksomhedsguiden.dk

Arbejdsgivere har pligt til at indberette feriepenge i eIndkomst hos Skattestyrelsen, medmindre du udbetaler løn under ferie til din medarbejdere.

Kontakt FerieKonto – Borger.dk

Ring på 70 11 49 10 ; Mandag – torsdag, 08:00 – 16:00 ; Fredag, 08:00 – 15:30 ; Lørdag – søndag, Lukket …

Ferie – Dansk Erhverv

Ferie

Ferieloven. Den gældende ferielov trådte i kraft den 1. september 2020, og bygger på et princip om samtidighedsferie. Du kan læse om ferieloven her.

Her får du et overblik over medarbejderens ferierettigheder og en række værktøjer, der kan hjælpe i den daglige ferieadministration. Du får også en intro til den nye ferielov, der får betydning for ferie optjent fra den 1. september 2019.

Feriepenge for overgangsåret – Skat.dk

Få hjælp til at indberette feriepenge for overgangsåret (1/9 2019 – 31/8 2020)

Indberet feriepenge (ny ferielov) – Skat.dk

1. sep. 2020 — Du kan logge på TastSelv Erhverv og i eIndkomst få en oversigt per medarbejder. Oversigten er enten med et samlet beløb for perioden eller med …

Få hjælp til at indberette feriepenge for dine medarbejdere efter den nye ferielov 1/9 2020. Prøv også guiden til at indberette feriepenge med felterne i eIndkomst.

Unge tjenere: Vi er blevet snydt for feriepenge – Erhverv – sn.dk

Unge tjenere: Vi er blevet snydt for feriepenge – Erhverv – sn.dk – Sjællandske Nyheder

5. aug. 2022 — En sag om udbetaling af feriepenge er gået i hårdknude mellem to unge piger og Restaurant Siv & Co. på Præstø Havn. 16-årige Bjørk Arvidsen …

Overblik over regler for feriepenge – Legal Desk

Feriepenge – Overblik over regler for feriepenge – Legal Desk

15. dec. 2022 — Hvad er feriepenge og hvem kan få det? Ferie med løn og ferietillæg. Ferie med feriepenge. Hvornår og hvordan kan jeg få feriepenge udbetalt?

Hvem har ret til feriepenge, hvor meget har du ret til og hvornår bliver feriepenge udbetalt? Læs med her og bliv klogere på alt om feriepenge.

Lønmodtagernes Feriemidler | LD Fonde

For en lønmodtager, der optjente feriepenge i perioden september 2019 til august 2020, og som har valgt at lade de indefrosne feriemidler blive stående som en …

Keywords: feriepenge erhverv