Branddøre er med til at sikre firmaet og medarbejderne

Har du et firma med en masse medarbejdere, bør du sikre dem og firmaet på bedste vis, hvis der skulle opstå en brand. Det kan du gøre på flere forskellige måder, hvor en af disse måder er med hjælp fra branddøre i firmaet. Det er et stort plus at have branddøre, da de virkelig kan gøre en forskel, hvis der opstår en brand.

Vælg mellem disse branddøre

Ønsker du at have branddøre i dit firma, skal du vælge mellem de forskellige varianter, der findes på markedet. Branddøre er typisk selvlukkende, da de har en dørpumpe, der sørger for dette. 

Men det er ikke altid hensigtsmæssigt, at en dør i et firma er lukket konstant. Det er der heldigvis en løsning på, da der findes branddøre, som lukker automatisk, hvis der opstår en brand i nærheden. 

Sørg for at dine branddøre virker efter hensigten

Efter du har investeret i branddøre og fået dem sat op, hvor de skal være, er der nogle ting, du skal have in mente. En branddør skal altid være i stand til at virke efter hensigten. Hvis den ikke gør det, så er den ikke til nogen hjælp. For at en branddør altid er klar til at hjælpe ved en brand, skal du sørge for følgende:

  • Dine branddøre skal vedligeholdes jævnligt
  • Der må på intet tidspunkt stå ting og spærre for en branddør
  • Indfør en rutine i firmaet, hvor sidste mand skal tjekke om branddøren er lukket

Som du kan se er der nogle få ting, du skal være opmærksom på, hvis dine branddøre skal fungere optimalt.